Vininord

Hammergårdsvej 8
Gjøl
9440 Aabybro
Se adresse på findvej.dk
Mobil: 25652160


Vininord er udsprunget af vores store interesse for Frankrig i almindelighed og for fransk vin i særdeleshed. I mange år har vi besøgt forskellige dele af Frankrig for så i 2000 at blive medejere af en feriebolig i Flassan, der ligger for foden af Mont Ventoux (Det skaldede bjerg) i den sydlige del af Côtes du Rhône.

Fransk vin

Mange ferier i området har givet et grundigt kendskab til de førende producenter af vin, i Côtes du Ventoux, Côtes du Rhône og Côtes du Luberon og de flotte vine, som de frembringer. Det synes vi også at andre skal have glæde af og samtidigt opleve det håndværk, det er at lave god vin. Går man på opdagelse blandt områdets vinproducenter opdager man, at området dækker over meget andet end billig dagligvin. Faktisk er det i Rhône, at nogle af de mest fremragende franske vine fremstilles.

Italiensk vin

Vi importerer også nogle få vine fra Norditalien fra Piemonte. Vore vine fra Piemonte kommer fra området ved byen Asti og omfatter rødvine fremstillet på gamle og mindre kendte druesorter bl.a. Fresia, Bonarda, men også Barbera, Nebbiolo og Malvasia.

Vores kendskab til producenterne har gjort, at vi kan levere kvalitetsvine til meget attraktive priser, fordi:

- Vi har direkte import og dermed ingen fordyrende mellemled.
- Vi bruger mund til øre metoden og har derfor ingen udgifter til markedsføring.
- Vi har ikke lønnet personale.
- Vi betragter vinimport som en passioneret hobby, og har derfor meget små avancer.

Har du brug for vin, også til gavebrug eller måske en vinsmagning, kontakt os for et godt tilbud. Vi har åbent på vores lager, når vi er hjemme. Se vinudvalget på vores Hjemmeside og kontakt os på mail eller på telefonen. 

Et mindre udvalg af vores vine kan også købes i butikken GjølGaver.

Vi arrangerer vinsmagninger og leverer vin til jeres næste fest, fx. Kontakt os for et godt tilbud.

A votre santé!